Započni novu temu   Odgovori na temu    hrphotocontest.com -> Fotografska događanja
2. Međunarodni fotosajam, 1. 3. u Zagrebu
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ivan bajlo
User
User

PostPostano: sri vel 06, 2008 2:15 am    Naslov: 2. Međunarodni fotosajam, 1. 3. u Zagrebu Citiraj i odgovori

Nemam pojma gdje da stavim ovu temu, ali ovo mi zvuči kao najbolje mjesto...

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 2. Međunarodni fotosajam koji će se održati 1. ožujka 2008. godine od 9 do 15 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu.

Prvi fotosajam održan 13. listopada 2007. privukao je više od 550 posjetitelja, 15-tak izlagača (Sony Hrvatska, Neo Orbis, Fototeh, Praxis, Prizma, Foto Svet Digital, BM Foto, Efke, HSM informatika...) i spomenut je u mnogim medijima, kao što su Net.hr (medijski pokrovitelj), Bug.hr, Jutarnji list, Večernji list, Javno.com. Snimke sajma možete pogledati na Youtube i fotogaleriji.

Na drugom sajmu očekujemo još veći broj posjetitelja jer pripremamo radionice poznatih hrvatskih fotografa poput Mare Milin i Sandre Vitaljić, predavanje koje će održati Damir Tiljak - voditelj tečajeva u Fotoklubu Zagreb, te prezentacije studijske foto opreme (slikanje modela pod vodstvom poznatog fotografa Zvonimira Kušeca).

Do sada je potvrđen dolazak vodećih hrvatskih i stranih tvrtki: Neo Orbis sa premijerom novog Pentaxa K20D i K200D, Sanyo eneloop punjive baterije i Vanguard torbe i stative, Kodak Centar sa ponudom Canon fotoaparata i objektiva, Olympus će predstaviti nove kompaktne fotoaparate (FE 310, 340, 350, Mju 840, 850, 1010, 1020, 1030 i SP 570) i tri DSLR fotoaparata: E 410, E 510 i E3, Sony koji će imati predstavljanje fotoaparata A700 i A200 sa još nekim iznenađenjima, Miš koji će predstaviti svoja izdanja vezana uz digitalnu fotografiju i Adobe Photoshop, Panasonic, Praxis, Prizma (Kata, Sigma, Manfrotto), Fotomedikal (Ansmann, Soligor, Sealife, Konus), HSM informatika sa prezentacijom Photoshop Lightrooma, BM foto iz Beograda, Digital Promet, Fotokemika-Nova sa ponudom crno-bijelih fotomaterijala iz vlastite proizvodnje, crno-bijele negative Efke, crno-bijele fotopapire Emaks i Varycon, te razvijače i fiksire za njihovo razvijanje, Helicom, Foto Badrov, Fotos, Pro-Trade (Hama) kao i veći broj privatnih izlagača.
sir oliver
User
User

PostPostano: sri vel 06, 2008 9:52 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Zar Fototeh preskace ovaj put?
kuramuktuja
User
User

PostPostano: sri vel 06, 2008 11:30 am    Naslov: Citiraj i odgovori

To je i meni palo u oko odmah Question
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice MSNM
ivan bajlo
User
User

PostPostano: sub vel 16, 2008 3:24 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

sir oliver je napisao/la:
Zar Fototeh preskace ovaj put?

Preskaču, idući sajam je u listopadu pa će valjda tada doći.

Evo i službenog programa:

9:00 Predavanje Damira Tiljka: Nestaje li fotografija kakvu poznajemo?
10:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Zvonimira Kušeca
12:00 Radionica akademske fotografkinje Sandre Vitaljić
13:00 Predavanje Damira Tiljka: Nestaje li fotografija kakvu poznajemo?
14:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Gorana Katića

11 smo namjerno ostavili prazno jer se prošli put jedva moglo ući u to doba pa da vam damo motiva da dođete ranije odnosno kasnije. Wink
thule
User
User

PostPostano: pon vel 25, 2008 9:23 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

EDIT: ništa ništa
ivan bajlo
User
User

PostPostano: sri vel 27, 2008 4:52 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Promjena programa, zar je itko sumnjao da bi išta moglo ići po planu... Sad

9:00 "Fotografski razgovori" - Predavanje o novinskoj fotografiji u Hrvatskoj posljednjih deset godina, uz mogućnost analize fotografija koje možete donijeti (preporučamo u JPEG-u formatu, do 10 komada). Predavanje će održati Darije Petković, akademski snimatelj i suradnik predavač na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu

10:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Zvonimira Kušeca

12:00 "Astrofotografija" - predavanje o astrofotografiji, koji će vam pomoći u lakšem snimanju svemirskih pojava. Predavanje će održati Boris Štromar, "fotograf svemira" i osnivač Astronomskog društva Beskraj.

14:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Gorana Katića
ksoric
User
User

PostPostano: sri vel 27, 2008 4:59 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Prvi program mi je bio draži.
masami
User
User

PostPostano: sri vel 27, 2008 5:05 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

I meni isto...a što je tu je Rolling Eyes
User
User

PostPostano: sri vel 27, 2008 5:14 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

ksoric je napisao/la:

tako to obično bude da u zadnji tren dolazi do raspada, za idući put budemo složili jedno desetak predavanja pa će valjda pola izdržati do sajma, valjda će akcijski popusti koje planira ponuditi Kodak Centar dati neku utjehu Wink
upitnik
User
User

PostPostano: pet vel 29, 2008 11:30 am    Naslov: Citiraj i odgovori

ivan bajlo je napisao/la:
ksoric je napisao/la:

tako to obično bude da u zadnji tren dolazi do raspada, za idući put budemo složili jedno desetak predavanja pa će valjda pola izdržati do sajma, valjda će akcijski popusti koje planira ponuditi Kodak Centar dati neku utjehu Wink

Nazalost akcijski popusti koje Kodak centar inace daje su otprilike uobicajene cijene za gotovinu na nekim internet stranicama. Nadam se da ce na sajmu biti ipak darezljiviji.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
ksoric
User
User

PostPostano: sub ožu 01, 2008 1:52 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Very Happy
RedEye
User
User

PostPostano: ned ožu 02, 2008 12:22 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Sajam je bio ja bih rekao bolji nego prosle jeseni ... sve je djelovalo bolje organizirano ... koliko sam mogao vidjeti trgovalo se dosta ...
Koliko mi se cini svi su se bili dobro pripremili i naoruzali popustima ... nisam nikog cuo da se nije vratio sa standa bez neke popust kupnje.
S obzirom da sam prije nepunih 5 dana se ponovio - malo sam mirovao pa zato i nisam pretjerano gurao se oko standova. Brza kupnja zastitnog filtera i crno bjelih filmova za bagatelu (efke se stvarno isprsio - em niske cijene em dobijes na poklon 3 filma) ... raj za analogicare Smile

Nakon toga sjeo sam sa ekipom iz Zadra (masami, ksoric, shutterspeed, cinca i banic) koji su bili, kao i na forumu, poprilicno zivahni, te se lagano opustio uz sokic i razgovor o foticima, fotografiji i ostalom ...

Par slika (nisam se bas gurao u guzvu, nego sto sam uspio iz birca zakaciti):

kako je to izgledalo iz birca - ovo je okidao netko drugi - nasao na kartici ...

Agricola

cinca (a mutni je masami sa cigaretom Smile)

Rus i Kuramuktuja

Masami - ne treba on tijelo ni objektiv - golo oko + polar. Smile

Agricola, Masami, Cinca

Jos jednom pozdrav Zadarskoj ekipi ...
Than do it!
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
kuramuktuja
User
User

PostPostano: ned ožu 02, 2008 1:24 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Hhahaha Masami malo drugačije percipira pojam camera obscura Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice MSNM
rene
User
User

PostPostano: ned ožu 02, 2008 7:15 am    Naslov: Citiraj i odgovori

U pi.ku likova Laughing Laughing Laughing
masami
User
User

PostPostano: ned ožu 02, 2008 12:42 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Da golo oko + polar Laughing Laughing Laughing Laughing dugo se nisam ovako dobro ismijao Laughing Laughing Laughing
Započni novu temu   Odgovori na temu    hrphotocontest.com -> Fotografska događanja Vremenska zona: GMT + 01:00.
1, 2  Sljedeća
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.